MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szpinak to dodatek do jajek, który świetnie komponuje się z...
fot. Eva Bronzini / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i szpinak

Szpinak to dodatek do jajek, który świetnie komponuje się z nimi smakowo. Jednocześnie uzupełnia danie o żelazo i magnez oraz o porcję niskokalorycznego błonnika, którego nie znajdziemy w jajkach. Można wkroić go do omletu, dodać do jajecznicy albo użyć zamiast sałaty do tortilli.

Zobacz również

Słowenia zdobyta! Zielonogórzanie wywalczyli siedem medali mistrzostw Europy

Słowenia zdobyta! Zielonogórzanie wywalczyli siedem medali mistrzostw Europy

Kierowca: „Ograniczenie w tym miejscu jest bardziej niebezpieczne niż same dziury”

Kierowca: „Ograniczenie w tym miejscu jest bardziej niebezpieczne niż same dziury”

Polecamy

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla